InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

El sector de l’automoció busca el talent jove en una jornada al Circuit de Montmeló

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat el punt de trobada entre les empreses i els joves estudiants del sector de l’automoció. La 3a edició de l’Automotive Talent Show, que organitza el clúster de la indústria d’automoció de Catalunya, ha tornat a posar en contacte a les empreses amb el talent que circula arreu de Catalunya. Això ho han fet amb diferents propostes, per les que han passat més de 1.300 alumnes universitaris.

L’speed zone ha estat un dels punts de l’Automotive Talent Show on s’han format més cues. Una 20a d’empreses del sector de l’automoció han fet entrevistes amb tots els estudiants que han volgut. Una entrevista ràpida que serveix per captar el talent jove, i on els estudiants poden tenir un contacte directe.

A banda de poder fer unes entrevistes de feina exprés, el Pit Lane del Circuit ha estat un altre dels punts on s’ha centrat l’atenció, amb un escenari principal on s’han fet diferents ponències, i també amb els diferents stands d’equips de Motorsport.

En aquesta tercera edició també ha participat l’streamer Luis Rabanal, que ha entrevistat durant tot el dia diferents persones rellevants del món del motor.