El tècnic Carles Martínez ja suma 2 títols en 3 mesos dirigint a Daria Kasatkina

Carles Martínez pràcticament no té temps per descansar. L’endemà de tornar de Rússia ja està entrenant a un altre dels seus jugadors a Mollet. Martínez sap que la seva jugadora, Daria Kasatkina, ha fet un pas important aquesta temporada després de guanyar el torneig wta 500 de Sant Petersburg. Aquest és el segon títol que signa aquesta temporada.

De fet, tres de les quatre semifinalistes al torneig de Sant Petersburg han passat per l’equip d’entrenament de Carles Martínez. Ara, amb Kasatkina ja començaran a treballar la temporada de terra batuda, i és que per endavant els hi queda un any molt atractiu.

Els pròxims reptes seran els tornejos d’Istanbul, Madrid i Roma, abans de Roland Garros. Ara, Kasatkina ha pujat fins al lloc número 42 del rànquing mundial. Però si es tenen en compte només els punts guanyats aquest any, és la sisena jugadora amb més puntuació. Per això, a l’horitzó no es descarta lluitar per entrar al màsters femení, on hi accedeixen les 8 jugadores que han sumat més punts.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail