Els esplais del Vallès Oriental veuen complicat fer casals i colònies d’estiu després de les mesures proposades per la Generalitat

Aquestes imatges del casal d’estiu de l’Esplai Xivarri de Mollet és possible que no es puguin repetir aquest any. La Generalitat ja ha fet públiques les mesures necessàries per dur a terme els casals d’estiu. D’entre les normes que proposen hi ha la de respectar els dos metres entre infants i també entre monitors, cosa que, segons els professionals del lleure, dificultarà molt la tasca que fan els esplais.

El conjunt d’esplais del Vallès Oriental encara tenen dubtes respecte aquestes mesures proposades pel govern català. A més, molts casals estan en contra d’aquestes mesures ja que asseguren que són excessivament preventives. Per aquest motiu, ja han fet arribar una queixa al Departament proposant modificacions.

Un altre dels dubtes que tenen molts esplais és qui pagarà els equips de protecció individual necessaris per fer les activitats. Per tot plegat, els grups de monitors del territori no saben si podran mantenir les activitats previstes per l’estiu.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail