Els contenidors de Montornès permetran fer la recollida tres vegades més ràpid

L’ajuntament de Montornès invertirà més de 350.000 euros en la renovació dels contenidors per a la recollida d’escombraries. Concretament, se’n compraran 415 contenidors. S’instal·laran 129 contenidors de 3.200 litres de capacitat i 286 de 2.200 litres. D’aquesta manera, totes les illes tindran recipients per recollir totes les fraccions: plàstic, vidre, cartró, rebuig i orgànic.

La substitució d’aquests contenidors permetrà optimitzar la recollida selectiva i estalviar temps i recursos. Està previst que els nous recipients entrin en funcionament al llarg del darrer trimestre de l’any. A més, els nous contenidors tindran un xip que permetrà recollir dades sobre l’abocament. Aquest servei, però, es posarà en marxa de manera progressiva.

Amb aquests nous contenidors, la recollida es farà 3 vegades més ràpida, passarà de trigar tres minuts a només un, i permetrà destinar-hi menys personal. D’aquesta manera, 2 persones que actualment treballaven a la recollida d’escombraries passarien a encarregar-se de la neteja viària.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail