Els treballadors de l’empresa Abelló Linde de Parets, en vaga

Els treballadors de la planta de l’empresa Abelló Linde, ubicada a Parets, se sumen a una vaga per evitar l’acomiadament de gairebé 80 persones a tot l’Estat. Avui ha estat la primera jornada d’aturades i durant els propers dies en faran tres més. Per ara, la reestructuració no afecta a la planta paretana, però els treballadors s’han sumat a les concentracions.

Aquest camió ha hagut de fer marxa enrere en arribar a la planta d’Abelló Linde situada a Parets. De 12h a 13h del migdia els treballadors de l’empresa s’han concentrat a la porta en la primera jornada de vaga prevista. Es manifesten en contra del pla de reestructuració presentat per Abelló Linde que contempla l’externalització dels departaments de cobrament i atenció al client. D’aquesta manera, l’empresa prescindiria de 78 llocs de treball a tot l’Estat.

Cap dels treballadors de la planta d’Abelló Linde de Parets es veuria afectat pel pla de reestructuració, però sí una setantena de persones dels centres de Barcelona i Rubí. Les concentracions es repetiran durant tres dies més. Aquest divendres i el dimarts i divendres de la setmana vinent. Aquest darrer dia l’aturada serà més llarga, de dos quarts d’11 del matí fins a la una del migdia. Els treballadors, però, no descarten allargar els dies de vaga fins a arribar a un acord amb l’empresa.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]