Es liciten les obres d’adequació de la plaça Sant Jordi de Mollet


L’Ajuntament de Mollet ja ha obert el procés de licitació per les obres d’adequació de la plaça Sant Jordi. Les empreses que vulguin optar a fer els treballs tenen fins a finals d’aquest mes per presentar els seus projectes. Un cop adjudicada es preveu que les obres tinguin una durada de dos mesos i mig.

La plaça Sant Jordi de Mollet molt aviat canviarà la seva imatge. Es tracta d’un espai de pas pels vianants que volen accedir al centre de la ciutat així com també pels usuaris de la Residència Immaculada, per qui aquest espai es converteix en un lloc d’estada, sobretot a l’estiu. Els treballs consisteixen en millorar l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques. Per això, es té previst instal·lar diferents paviments. Aquesta remodelació ha comptat amb les propostes sorgides de les sessions de treball obertes a la ciutadania.

El projecte té un pressupost de 112.000 euros. Un cop s’adjudiquin les obres es té previst que els treballs tinguin una durada de dos mesos i mig. Les obres podrien iniciar-se al gener de l’any vinent.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail