L’INS Vinyes Velles i l’Escola Mogent guanyen el premi ‘Treball en Xarxa’

El curs passat alumnes de segon de primària de l’escola Mogent juntament amb estudiants de segon d’ESO de l’Institut Vinyes Velles van participar en el projecte ‘Els Tresors del camí Fluvial’. Es tracta d’una iniciativa pedagògica que ha permès als estudiants conèixer el seu entorn natural com el riu Mogent i el patrimoni del municipi. Ho van fer a través d’una gimcana que van preparar els alumnes de l’institut Vinyes Velles perquè els més petits descobrissin mitjançant proves amb pistes els tresors culturals i patrimonials del riu. A més, els alumnes de l’institut també van documentar l’activitat amb fotografies i vídeos.

El treball també es va complementar amb un document que van realitzar els alumnes de segon de primària de l’escola Mogent amb propostes per millorar el riu com la neteja de l’entorn. Un document que es va fer arribar a l’Ajuntament de Montornès.

El programa ‘Escoles Verdes’ té com a objectiu fomentar en l’educació la sostenibilitat i el reciclatge en els centres educatius. L’Institut Vinyes Velles en forma part des de l’any 2005 i l’escola Mogent des del 2015.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail