Jornada de portes obertes dels cursos i activitats de La Torreta

Aquesta exhibició de dansa del ventre ha servit per donar a conèixer en què consisteix i quins són els moviments i els passos. L’actuació ha estat un tast del curs que s’impartirà a l’octubre. L’activitat forma part de la jornada de portes obertes del Centre Cultural La Torreta de Montmeló. L’objectiu és donar a conèixer el ventall de cursos i tallers de diferents àmbits com les manualitats o els creatius que s’impartiran en el centre a partir del mes que ve. Aquest trimestre es vol tornar a fer les activitats de forma presencial amb totes les mesures sanitàries. I a més s’ha volgut programar activitats temàtiques com la cosmètica natural.

En aquesta jornada també hi han participat les monitores que impartiran les sessions. És el cas de la Sara López que farà el taller de restauració de mobles i d’objectes. Per elles fer aquestes jornades serveix per mostrar en què consisteixen els seus tallers i resoldre dubtes dels participants.

Els cursos com el patchwork, la fotografia digital o la pintura de roba són algunes de les propostes que continuen en la programació de l’equipament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail