Justícia defensa el seu projecte pels nous jutjats de Mollet

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha assegurat que el projecte dels nous jutjats de Mollet permetrà garantir un bon funcionament dels serveis judicials. Defensen la reducció de la sala de vistes (es passa de quatre a tres) afirmant que una bona optimització dels recursos no afectarà l’activitat. Per una altra banda, des de Justícia, es diu que el fet de disposar d’un espai per a fiscals no és competència seva. És Fiscalia qui en determina la seu i les subseus. Si en un futur es demanés una subseu a Mollet després sí que els correspondria prendre les mesures necessàries perquè es disposés d’un espai. Per acabar asseguren que el projecte que s’ha presentat al jutge degà l’han elaborat els tècnics i que es mostren receptius a qualsevol suggeriment i de modificació si es creu convenient.

Recordar que el jutge degà de Mollet, José María Asencio, s’ha mostrat  preocupat amb alguns aspectes del nou projecte i l’alcalde de Mollet Josep Monràs va enviar una carta al Departament de Justícia fent extensibles aquestes preocupacions

El nou espai destinat als jutjats de Mollet està a Can Fàbregas i disposarà de 2800 metres quadrats repartits en dues plantes. Això significa un augment de 700 metres quadrats més respecte a les instal·lacions actuals.

 

Notícies relacionades:

L’alcalde de Mollet veu insuficient el projecte dels nous jutjats de Mollet
Els jutges de Mollet demanen un espai propi pels fiscals
El jutge degà de Mollet, preocupat perquè les obres del nou edifici judicial encara no han començat
Els nous jutjats de Mollet estaran operatius en un any

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]