La Fundació Sanitària Mollet rep un premi d’excel·lència pel seu Servei de Salut Mental i Addiccions

La Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonada amb el Premi FAD d’Excel·lència al Pla de Qualitat en Salut Mental i Addiccions. El guardó reconeix la tasca d’aquelles institucions que desenvolupen en el seu dia a dia activitats per a la millora contínua de la qualitat assistencial. L’entrega dels Premis Avedis Donabedian 2019 va tenir lloc ahir al vespre al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

El programa de qualitat del Servei de Salut Mental i Addiccions de la Fundació Sanitaria Mollet engloba tot un seguit de comissions de millora. Van començar al 2009 amb algunes comissions i ara abasta tots els aspectes de funcionament del centre sanitari. D’aquesta manera els professionals treballen de manera interdisciplinar per aconseguir millorar l’atenció de l’usuari.

A través d’aquestes comissions de millora s’han aconseguit algunes fites com per exemple potenciar programes psicoeducatius a familiars dels usuaris o millorar la confidencialitat dels pacients entre d’altres.

El Servei de Salut Mental i Addiccions disposa d’atenció ambulatòria, unitat d’hospitalització parcial de psiquiatria, dispositiu d’abordatge de les addiccions o un programa de pisos tutelats.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]