La Generalitat construirà 100 habitatges de lloguer social a Can Borrell

Josep Monràs, alcalde de Mollet, s’ha reunit amb Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, per tal de desenvolupar una nova promoció d’habitatge social, que es destinarà al lloguer. En total es podran fer un centenar de pisos que es construiran en uns terrenys que l’Incasòl té al barri de Can Borrell. L’objectiu és que aquest any es redacti el projecte i les obres comencin l’any vinent. Aquests pisos es destinaran a joves i a persones grans.

A la reunió també s’ha parlat del projecte per descongestionar la rotonda del Decathlon. En aquest cas s’està redactant el projecte i la previsió és licitar les obres a finals d’aquest any. En aquests moments es contempla fer la calçada de la rotonda més ampla per tal de permetre una circulació més fluida i segregar el carril que va de Martorelles fins a la C-17.

Una tercera qüestió que s’ha abordat en aquesta reunió és el Pla Especial de Gallecs. La intenció és tenir-lo aprovat aquest estiu. També es treballa en la redacció del projecte d’abastament d’aigua potable als habitatges i masies de Gallecs.

 

Notícies relacionades:
Primer esbós per descongestionar la rotonda del Decathlon

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]