La Generalitat decidirà si tanca una línia de P3 a Mollet en funció de les preinscripcions

La Generalitat no descarta tancar un grup de P3 a l’escola Cal Music, a Mollet. Així ho ha deixat entreveure el Conseller d’Educació Josep Bargalló a la seva visita a la ciutat. Bargalló ha assegurat que aquesta decisió es prendrà “en funció de les preinscripcions” i que, sigui com sigui, cap alumne que la demani es quedarà “sense plaça pública a Mollet”. El Conseller també ha avançat que el govern català treballarà conjuntament amb l’Ajuntament per augmentar i millorar l’oferta de secundària. Deixant, d’aquesta manera, la porta oberta a la construcció del quart institut a la ciutat.

Una altra de les possibilitats que ha plantejat el Conseller de cara al futur és la d’aplicar a Mollet el projecte d’instituts escola. Es tracta d’una iniciativa que està duent a terme la Generalitat que consisteix en oferir tot l’ensenyament obligatori, des del parvulari fins al final de la secundària, a un mateix centre. Actualment hi ha 28 centres amb aquest sistema arreu de Catalunya i el pròxim curs se n’habilitaran 25 de nous.

A banda de signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, el Conseller Bargalló també ha visitat l’escola Joan Salvat Papasseit. Tant ell com l’alcalde han destacat el projecte educatiu del centre i la tasca de l’escola per obrir-se al barri i estar en constant relació amb les famílies i els veïns.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail