L’Ajuntament de Mollet assegura les condicions i el sou a les treballadores d’Expertus

La nova empresa que guanyi el concurs per gestionar la neteja dels equipaments públics de Mollet haurà de contractar al centenar de treballadores d’Expertus que feien aquesta tasca fins ara. A més, la companyia també haurà de mantenir l’antiguitat, les condicions i l’horari a la plantilla. De moment, ja consta que hi ha empreses interessades. Com a últim recurs, si les companyies no acceptessin aquestes condicions, l’Ajuntament podria contractar temporalment les treballadores a través d’una de les empreses públiques que té.

Aquest és un dels temes que s’han tractat a la reunió que ha mantingut la plantilla amb l’advocada que porta el cas. Prop d’una quarantena de treballadores han assistit per solucionar els seus dubtes.

A la trobada, també s’ha assegurat que les treballadores cobraran totes les seves nòmines encara que la companyia hagi entrat en concurs de creditors. Aquesta situació podria alentir els pagaments. L’objectiu de l’Ajuntament és que aquest termini s’escurci al màxim possible. Això però encara no se sap perquè depèn de l’administrador concursal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail