L’Ajuntament de Mollet proposa apropar l’estació de l’R3 al centre de la ciutat

Després de presentar el projecte de desdoblament de l’R3 entre Parets i La Garriga, l’Estat està començant a planificar el desdoblament d’aquesta línia a altres municipis del territori. Una d’aquestes localitats és Mollet, precisament l’alcalde de la ciutat Josep Monràs i el secretari general d’Infraestructures del Govern Espanyol Xavier Flores s’han reunit per detallar aquest projecte.

L’objectiu de l’Ajuntament de Mollet és que el projecte de desdoblament de l’R3 també serveixi per millorar els espais per on passa la via del tren. D’una banda, el consistori demana el soterrament de la via però també proposa crear espais verds com a resultat d’aquest soterrament. A més, una de les principals demandes del govern local a l’Estat és que l’actuació permeti traslladar l’actual estació de Santa Rosa a un punt més cèntric de la ciutat. Una de les opcions seria ubicar-la a tocar de la Rambla Nova.

Una de les grans dificultats que presenten aquests treballs és la riera que travessa la ciutat.

Aquestes peticions de l’Ajuntament de Mollet es podrien tenir en compte a l’hora de redactar el projecte d’aquest desdoblament de l’R3 al seu pas per Mollet. L’Estat vol tenir tots aquests estudis enllestits aviat per tenir les actuacions definides per quan es puguin començar a licitar treballs.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail