L’empresa MAM ha completat el trasllat a Martorelles i ja està en funcionament

La planta de Martorelles de l’empresa vallesana MAM ja es troba en ple rendiment des de fa un mes i ja han pogut reincorporar tots els treballadors que estaven en ERTO. Això sí, la pandèmia va obligar a aturar el projecte de creixement que tenia en ment l’empresa al mes de març. Mig any més tard, la nova fàbrica ja s’ha adaptat a la Covid-19 i està a ple rendiment. Algunes de les mesures que s’han incorporat en la plantilla ha estat la distància de seguretat o la creació de dos torns de treball. A més, el personal del departament d’administració fa la seva feina de manera telemàtica.

A causa d’aquest procés de creixement, MAM va optar per instal·lar-se en aquesta nau de mil metres quadrats del polígon de Martorelles. Un dels motius es la bona comunicació que ofereix la zona perquè la majoria dels clients són del territori. Com que donen serveis a empreses de diferents sectors, com ara el sanitari, la crisi no els ha afectat de manera molt greu. El que sí que ha variat és la manera de planificar l’activitat, ara els projectes es preveuen a curt termini.

L’empresa MAM dedicada al metall té ara dues plantes una a Martorelles i l’altre a Santa Perpètua de la Mogoda. En aquesta planta martorellenca hi treballen més d’un centenar de persones.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail