Les queixes relacionades amb l’incivisme centren l’informe de 2021 del Síndic Personer de Mollet

La majoria de les queixes que els ciutadans han fet arribar al Sindic Personer fan referència sobretot a l’incivisme amb qüestions com els sorolls. Per això, d’entre la desena de recomanacions que ha fet el Síndic hi ha a la promoció del Servei de mediació de la Policia Municipal o reforçar la seguretat als passos de vianants.

El Síndic en aquest ple també ha destacat la importància de la neteja viària tot i que l’ajuntament ja preveu una partida en el pressupost d’aquest any. Per la seva part l’equip de govern de Mollet ha asseguretat que treballarà per incorporar les recomanacions.

Un dels objectius del Síndic és difondre el coneixement de la seva tasca a la ciutat. Per això, aquest any s’ha pogut continuar amb el programa ‘El Síndic a l’escola’ on hi participen set centres educatius i més de quatre cents alumnes. L’objectiu és difondre el coneixement dels drets i deures dels infants. Una tasca que duu a terme l’antic Síndic Lluís Martínez. En aquest ple extraordinari també hi han estat presents els anteriors síndics de la ciutat i el president del Fòrum de Síndics.

Les restriccions sanitàries amb la pandèmia han fet disminuir les activitats que el Síndic Personer va fer l’any passat. Tot i això, l’Oficina del Síndic ha estat oberta per atendre a la ciutadania. Des dels grups municipals han destacat la importància de seguir les diferents recomanacions que ha posat el síndic sobre la taula.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail