L’obra social El Roure ha impulsat el sorteig de les paneres solidàries per recaptar diners per tirar endavant diferents projectes

Per cinquè any l’obra social El Roure ha impulsat les paneres solidàries de Nadal. Aquesta iniciativa pretén recaptar diners per la fundació a través de la venda d’aquestes cistelles fetes amb productes que han donat diferents establiments molletans i empreses del Vallès.

En aquesta edició s’han fet una trentena de paneres i s’han venut uns 900 tiquets per dos euros. Els diners es destinaran a diferents projectes que impulsa l’obra social El Roure a través de la Fundació Sanitària Mollet: L’entitat, actualment, treballa en àmbits com l’atenció a la dependència o la promoció de la salut entre altres.

La Fundació Sanitària Mollet va posar en funcionament l’obra social El Roure l’any 2015. L’entitat treballa amb els col·lectius més desafavorits del territori amb l’objectiu d’evitar-ne l’exclusió social i sensibilitzar a la ciutadania, i ho fa en àmbits com la integració social o l’atenció a la discapacitat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail