InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Lorena Romero i les troballes de l’Església, Micròfon i Notícia de l’Any de Ràdio Mollet

 

Lorena Romero, considerada la millor copilot femenina de ral·lis en la categoria 2RM, ha estat distingida amb el Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet, després d’aconseguir un doblet de títols nacionals: La Beca Júnior RTS i la Peugeot Rally Cup Ibèrica.

El reconeixement a la Notícia de l’Any, per l’esdeveniment més noticiable d’aquest 2023, ha estat per les troballes arqueològiques entorn de l’Església de Sant Vicenç. Un descobriment que ha permès trobar restes de l’època romana i dels segles baixmedievals XIV I XV.

La gala de lliurament de premis ha gaudit de l’actuació de l’artista local, Nina Ros. Una festa que també ha servit per celebrar els 43 anys de Ràdio Mollet.

Durant la Festa de la Ràdio, també s’han lliurat mencions especials a diferents persones i entitats de la ciutat per la seva trajectòria, com a Jaume Muntsant, pels 15 anys que porta presentant el programa musical de l’emissora molletana ‘Núvol de Fum‘; al Ball de Diables de Mollet, pel seu 40è aniversari; els quatre Síndics Personers, coincidint amb el 20è aniversari d’aquesta figura; i al Club Muntanyenc, per l’organització del I Campionat de Marxa Nòrdica de Catalunya.