Martorelles reparteix una guia amb consells sobre seguretat per a la gent gran

En els darrers anys la sala polivalent de l’espai de la Masoveria de Carrancà acollia el taller de memòria de la gent gran de Martorelles. Des de l’any passat aquest servei s’ha deixat de prestar a causa de les restriccions per la pandèmia com també les trobades del Consell de la Gent Gran o els cursos. Per això, l’Ajuntament ha editat un llibret perquè sigui una eina per aquest col·lectiu de la població. La guia inclou exercicis per estimular la ment però també consells de diferents temàtiques com la seguretat a internet, a la via pública o en el propi domicili. A més, també fa recomanacions per afrontar les emocions.

A Martorelles, el col·lectiu de la gent gran representa el 20% del municipi, el que significa una xifra important. A més, la majoria no té accés a les xarxes socials ni a internet el que suposa una complicació a l’hora d’informar.

La publicació que és gratuïta està enfocada a persones majors de 65 anys i es pot sol·licitar trucant a Benestar i Família per demanar hora per recollir-lo.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail