Mollet aprova incrementar la neteja a la via pública i la recollida de residus

L’Ajuntament de Mollet té previst incrementar la neteja dels espais públics, la neteja viària i la recollida de residus. Aquest és un dels objectius del nou plec de clàusules del nou contracte que ha aprovat el ple. A més també s’instal·laran contenidors intel·ligents amb la finalitat d’arribar fins al 60% per cent la recollida selectiva que marca la Unió Europea. 

El nou plec de clàusules del contracte de neteja viària i el servei de recollida de residus municipal suposarà un pas important per la ciutat. L’Ajuntament de Mollet ha estat mesos treballant en la redacció del nou contracte amb l’objectiu de millorar la neteja de l’espai públic i permetre una millora en la recollida selectiva dels residus. Es tracta d’un contracte de cinc anys amb un cost de 4 milions vuit-i-cents mil euros anuals, un milió més que el contracte actual. D’entre les novetats hi ha un increment del personal, de les hores de neteja i la instal·lació de nous contenidors intel·ligents entre altres actuacions. També es vol sensibilitzar la població perquè recicli millor.

Aquest punt s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, format pel PSC i Podem, Ciutadans i Junts per Mollet. Els grups municipals d’Ara Mollet ERC-MES i Mollet en Comú s’han abstingut. Proposen fer una prova en diferents punts de la ciutat amb el sistema de la recollida del porta a porta. 

També aquest contracte preveu fomentar les energies renovables. Per això, es preveu que l’empresa adjudicatària haurà de presentar un projecte per instal·lar plaques fotovoltaiques i que l’energia consumida sigui de fonts renovables.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail