Mollet augmentarà el nombre de carrils bici a la ciutat

L’Ajuntament de Mollet ha aprovat el pla inicial director de la bicicleta. D’aquesta manera es vol potenciar l’ús d’aquest vehicle al municipi i fer-ho d’una forma segura i sostenible. Un pla que s’ha treballat en tres fases i amb el qual s’han analitzat diferents aspectes del municipi. Ara, el document queda exposat per les al·legacions fins al dia 3 d’octubre. 

L’Ajuntament de Mollet té previst augmentar el recorregut de carrils bici de la ciutat i instal·lar-hi més aparcaments per aquests vehicles. Aquestes són algunes de les mesures que formen part del pla inicial director de la Bicicleta que ha estat aprovat per ple. Un document que es basa en tres objectius, entre aquests connectar tots els barris i polígons del municipi. 

Aquest pla director de la bicicleta ha rebut els vots favorables del grup municipal Ciutadans i de l’equip de govern, format per PSC i Podem Mollet.

Per contra Ara Mollet Esquerra-Mes i Mollet en Comú s’han abstingut. Consideren que hi ha mancances en el pla i proposen crear carrils bici que connectin amb els municipis del voltant. 

Aquest Pla inicial director de la Bicicleta de Mollet, recull accions per valor de prop de dos milions d’euros, estarà a exposició pública fins al dia 3 d’octubre per si es vol presentar al·legacions. Un cop s’aprovi definitivament aquest document entrarà a formar part del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible que està redactant l’Ajuntament de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail