Mollet demana la participació ciutadana per definir el model de ciutat del futur

L’Ajuntament de Mollet vol iniciar un procés de reflexió amb la ciutadania a l’entorn de quin model de ciutat es vol per un futur. D’aquí n’han de sortir línies estratègiques a mig i llarg termini per definir els nous reptes socials, econòmics i urbans de la ciutat.

Les sessions per definir el model de ciutat que es vol a Mollet començaran aquest dilluns a les 7 de la tarda amb una trobada amb l’alcalde que es farà a la Marineta. A partir d’aquí la participació podrà ser a nivell individual, mitjançant el canal de Whats App o la plataforma decidim Mollet.I des del 19 d’abril es podran fer aportacions col.lectives amb els tallers de proximitat que es duran a terme als barris de la ciutat o amb el punt d’informació i participació mòbil. El projecte es tancarà el 4 de juny i el 21 de juny hi haurà una sessió de retorn a la ciutadania.

Tota la informació i les vies de participació es poden trobar en el web molletelteubarri.cat. També s’ha engegat una iniciativa perquè els veïns de Mollet portin fotografies antigues de la ciutat.

Els àmbits de debat que es preveuen son el de ‘Serveis a les persones i comunitat’, ‘Espais i medi ambient’ i ‘Treball i Oportunitats’. L’objectiu és definir el model de ciutat de futur a mig o llarg termini.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail