Mollet és la seu principal del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

Mollet és una de les ciutats que acull la 43a edició del Campionat esportiu de sords de Catalunya. Aquest cap de setmana ha sigut el tret de sortida i ha estat el torn de la disciplina de la petanca. Des de la federació esportiva de sords estan molt agraïts de reprendre aquest campionat i també pel suport que han rebut

El Santiago Poveda ha anat a una escola especial per a persones sordes des dels 14 anys i sempre ha estat vinculat amb els esports. Gràcies a la comunitat de sords ha pogut jugar a diverses disciplines adaptades a la seva situació però assegura que encara es necessita donar més visibilitat. Ara fa dos anys que es president de la Federació Catalana i vol complir aquest objectiu.

Tot i l’aturada de l’activitat a causa de la pandèmia, la Federació Catalana ha donat un impuls a la comunitat i des del club esportiu de sords de Mollet estan molt agraïts.

És la quarta vegada que Mollet acull el campionat de sords de Catalunya. Ja va participar els anys 1993, 2008 i 2015. Un campionat que s’allargarà durant tot el mes de maig i el primer cap de setmana de juny es farà l’entrega de premis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail