InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló adjudica a la Fundació Sales la gestió de la parcel·la dels habitatges del Sector Nord

 

El Ple de Montmeló ha aprovat la concessió directa a la Fundació Sales per la gestió de la parcel·la del sector nord, on s’han de construir 38 habitatges dotacionals. Aquest tràmit és un pas més per avançar en aquesta promoció, projectada des del 2008. Abans del 31 de desembre, la Cooperativa Sala ha de justificar l’ajuda dels Fons Europeus Next Generation, pràcticament un milió d’euros, i per això s’ha aprovat la concessió directa amb caràcter d’urgència en un ple extraordinari. Tots els grups de l’oposició han votat en contra, i s’ha aprovat amb la majoria absoluta del PSC.

El projecte dels pisos de lloguer social del sector nord avança, però continua encallat el debat sobre la ubicació d’aquests habitatges, a tocar del Bosc de l’Aplec. De nou s’ha tornat a posar en relleu la defensa de tota la parcel·la com a zona verda. Tan Junts, Canviem i FEM han exposat que voler habitatge i conservar una zona verda no és incompatible, i han votat en contra perquè no comparteixen el procés que s’està seguint en aquest projecte urbanístic.

Malgrat les dues opinions clarament oposades, la majoria absoluta del PSC ha servit per aprovar la concessió directa per 75 anys a la Fundació Sales.