InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló és una de les parades del Transeines, la travessa a peu que lluita contra les addiccions

Fa 4 anys que el santcugatenc Àlex Florensa va iniciar el TransEines. Es tracta d’una travessa a peu que creua Catalunya feta per persones amb problemes d’addiccions. A través d’aquesta experiència, els usuaris aconsegueixen combatre aquesta malaltia i connectar de nou amb ells mateixos. Aquesta iniciativa ha fet parada a Montmeló per compartir la seva experiència.

Aquestes imatges són del TransEines d’enguany. Es tracta d’una travessa impulsada per la fundació santcugatenca ‘Eines’ que la duen a terme persones amb problemes d’addiccions. El camí, des del Pont de Suert fins a Alcanar, el fan a peu i acompanyats amb una furgoneta que porta el seu equipatge. Amb aquesta aventura, els usuaris treballen diferents valors i poden combatre la seva malaltia.

Enmig d’aquesta travessa, la iniciativa ha fet parada a Montmeló per compartir l’experiència d’aquest projecte que també busca conscienciar la societat sobre la situació de les persones amb addiccions.

El TransEines va començar el 2018. Ara aquest any s’ha pogut reprendre amb el format habitual després d’haver-se aturat durant els anys de pandèmia.