Montmeló inicia els tràmits per a l’adequació i arranjament de la plaça Frederica Montseny

Aquest espai es convertirà en la plaça Frederica Montseny. Aquí s’hi faran treballs de millora com la instal·lació d’il·luminació, jardineria i l’arranjament del paviment. Tot això, sense deixar de ser una zona per aparcar els vehicles. El projecte es trobava encallat des de feia uns anys. Ara amb el canvi de propietari de la zona i la comunitat de veïns s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament. Els treballs aniran a càrrec del 50 per cent l’Ajuntament i l’altre meitat la propietat.

Esquerra Republicana i Fem Montmeló hi han votat a favor. Consideren que és important pels veïns tenir aquesta espai adequat i per què és una zona amb manca d’aparcament.

Canviem Montmeló s’ha abstingut en aquest punt. Tot i que consideren necessari l’arranjament, lamenten que no s’hagi tingut en compte fer un procés de participació.

També en aquest ple s’ha aprovat l’adquisició dels terrenys on es troba actualment ubicada la deixalleria que, a partir d’ara, és de titularitat municipal, tot i que la gestió continua sent del Consorci de Residus. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Montmeló fa un pas important per tancar aquesta problemàtica que es va iniciar l’any 2017, quan la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de Residus, va vendre els terrenys a l’empresa FCC Ambit sense separar els terrenys on es troba la deixalleria. Un error que ara s’ha resolt.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail