InformatiuMontornès del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Montornès en Comú Podem presenta la llista per les municipals amb cares noves

 

Montornès en Comú podem ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals. Ho ha fet al Margarida Xirgu, en un acte on han donat a conèixer a totes les persones que formaran la llista. Una candidatura que encapçala José Antonio Montero i que compta amb novetats a les primeres posicions.

Aquestes eleccions seran les cinquenes que Jose Antonio Montero es presenta com a candidat a l’alcaldia. Aquest any ho fa amb un equip en el qual s’ha donat relleu a alguns membres que fins ara eren regidors. Juanjo Fernández, actual regidor d’Esports, fa un pas al costat i serà el número 17; i el regidor de joventut, Sergio Carrillo, ocuparà la 13a posició. En el seu lloc, s’incorporen a les posicions capdavanteres Marc Fuentes com a número 6, i Evelyn de la Rosa, que va anar com a segona a la llista de Junts per Montornès a les anteriors eleccions municipals, s’incorpora al projecte com a número 7.

Les 5 primeres posicions estan ocupades per membres que ja són regidors, però hi ha canvis en l’ordre. Natalia Segura fa una passa endavant i és la número 2. Jordi Delgado repeteix com a tercer de la llista, seguit de Mercè Jiménez i Mar Garcia com a números 4 i 5 respectivament. Una llista renovada que vol ser un reflex de la societat de Montornès.

L’acte de presentació també ha comptat amb la participació de David Cid, portaveu del grup parlamentari en Comú Podem.