InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Natura i animals per aprendre anglès

Durant els mesos d’estiu, molts infants aprofiten per repassar el que han après durant el curs o també per fer activitats de lleure. Cada cop hi ha més campus que ofereixen una barreja d’aquests dos vessants. És el cas del casal que organitzen conjuntament l’escola Cambridge d’anglès i la Masia de Can Sala a Montornès.

Anglès, activitats i natura, aquests són els elements que formen el casal d’estiu de la masia Can Sala de Montornès. Un casal on els infants estan en contacte amb la natura i els animals i realitzen activitats per divertir-se i refrescar-se mentre aprenen anglès. 

Els cursos estan organitzats per la Cambridge School combinant la teoria amb activitats lúdiques, i després de les classes, els petits gaudeixen d’una estona d’activitats i tallers a l’aire lliure. Una de les més populars és la doma de cavalls on els nens i nenes aprenen conceptes de doma clàssica i després aprofiten per donar una volta. També aprenen a tenir cura dels animals. 

Fa 18 anys que la masia Can Sala ofereix casals d’estiu i aquest any ja acull a més de 100 nens i nenes entre 3 i 12 anys. Les inscripcions segueixen obertes per l’última setmana del campus que serà del 29 d’agost fins al 2 de setembre.