Recta final de l’enderroc del Tabaran de Mollet

Les obres per enderrocar el Tabaran avancen a bon ritme i, si tot segueix el previst, estaran enllestides abans d’acabar el mes de març. Actualment, el pis inferior està totalment derruït i només queda la caixa escènica en peu. A causa del mal estat dels materials i la proximitat d’habitatges, l’enderrocament s’està duent a terme a un ritme més baix de l’esperat.

L’enderrocament afecta la part no catalogada de l’antic edifici construït per La Teneria Franco Espanyola a l’avinguda Llibertat de Mollet. Es tracta de l’espai destinat al teatre que, més tard, a partir dels anys 70, va esdevenir la discoteca Dunhill. Aquest immoble, actualment pertany a l’Ajuntament, qui va engegar l’enderrocament arran d’un informe que catalogava la construcció de ruïna econòmica i urbanística.

Des de la CUP han comunicat a l’Ajuntament que els han presentat un recurs judicial per aturar aquests treballs d’enderroc. Des de l’Ajuntament, però, asseguren que, de moment, no els consta la tramitació d’aquest requeriment.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail