Tret de sortida al programa “Salut, pas a pas” de Montornès

El mes de maig és considerat com el mes dedicat a la salut de les dones. Per aquest motiu, des de Montornès han organitzat un programa amb diferents activitats adreçades al benestar de la ciutadania. En el marc d’aquest programa, avui s’ha presentat un cicle de caminades socials que es faran setmanalment.

Pas a Pas és l’eslògan del programa de caminades setmanals que s’ha iniciat a Montornès per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Aquestes sortides tenen com a objectiu donar a conèixer nous indrets des d’una perspectiva cultural, social i mediambiental.

Dividides en grups reduïts, les participants han pogut gaudir de les explicacions que Ferran Díaz, tècnic de Patrimoni, ha fet en les diferents aturades del recorregut.

La inclusió ha estat una de les protagonistes d’aquesta jornada, ja que hi podien participar persones que sovint caminen, però també d’altres que no ho fan habitualment.

Aquesta primera caminada ha comptat amb la presència d’una desena de persones. Des de l’organització esperen que de cara a les properes sortides augmenti aquesta participació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail