Un incendi destrueix un pis al carrer Sant Roc a Mollet

Aquest dissabte, a primera hora del matí, un incendi ha cremat totalment un pis d’un bloc d’habitatges de set plantes situat al carrer Sant Roc, a Mollet, concretament entre els números 9 i 15.

L’incendi s’ha detectat cap a tres quarts de 7 del matí. El pis afectat, a la tercera planta, ha quedat totalment calcinat. Quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al carrer Sant Roc, i han treballat per apagar el foc i evitar que aquest es propagués per la resta d’habitatges. Les causes del foc es desconeixen i s’estan investigant.

No hi ha hagut cap ferit de gravetat. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha traslladat quatre persones que s’han quedat afectades per la inhalació de fum a l’Hospital de Mollet.

L’incendi no ha afectat l’estructura del bloc, però sí a les canalitzacions de gas i llum. Segons ha informat l’Ajuntament, com no hi ha subministre elèctric, els Serveis Socials municipals han parlat amb els veïns de l’edifici per si és necessària la seva reubicació en allotjaments alternatius.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!