MartorellesMunicipis

Martorelles ja té el cartell de la seva Festa Major

Fa tres anys que l’Ajuntament organitza el concurs de disseny de la imatge de la festa grossa del municipi. Aquest any la guanyadora ha estat la martorellenca i il·lustradora Júlia Quintana. Precisament és el segon cop que guanya aquest concurs. En aquesta ocasió ha volgut plasmar un cartell amb un ambient festius, a més d’incloure diferents il·lustracions de llocs emblemàtics del municipi, com la font del fanal, la masia de Carrencà o l’envelat. En total, es van rebre 9 propostes de cartell entre les que va seleccionar-ne quatre finalistes.

La festa major de Martorelles inclou algunes novetats. Una d’elles és l’ampliació de la durada de la festa que passa de quatre a sis dies. El motiu, l’increment d’activitats que configuren la festa grossa del municipi. El que significa que se celebrarà del 3 de setembre fins l’11. Una altre de les novetats fa referència a l’àmbit esportiu perquè s’hi incorporen noves propostes que complementen les activitats ja consolidades de la festa.

Aquest any també s’ha volgut recuperar alguns actes que s’havien perdut com el mercat romà o el ball de dansa que es farà per la gent gran a l’envelat. També s’incorpora en el programa de festa major el concurs de foto d’Instagram per copsar les millors instantànies de la festa grossa.

La competició entre les quatre colles també serà present a la festa major per vuitè any consecutiu. Les entitats del municipi, un any més, formaran part d’aquesta programació. El pregó anirà a càrrec de dues entitats que estan d’aniversari: el Ball de Gitanes i la Joventut Sardanista. El públic familiar també tindrà el seu espai amb espectacles de màgia i la festa de la escuma.