El Debat 28M: Martorelles

EL DEBAT DE MARTORELLES

 

La ronda de debats a Vallès Visió va començar amb Martorelles

La reforma del barri antic va ser un dels temes que van centrar el debat electoral de Martorelles. Sobretot a l’hora d’exposar perquè no havien avançat com s’esperava.

La candidata Mónica Utrilla preguntava directament a Marc CandelaHa sigut per pressupost o estan involucrats altres grans propietaris que es vegin afectats?“.

Marc Candela, candidat d’ERC contestava: “Sovint ens oblidem, però va haver-hi una pandèmia i el que vam fer va ser reprogramar la despesa que teníem“.

En tema de mobilitat, Mº Carmen Villarrazo destaca la importància de poder pactar per que el servei de bus sigui més eficient per als ciutadans.

Un altre de les qüestions va ser la renovació del pavelló poliesportiu i el manteniment i les millores que s’han fet en el camp de futbol. També es va parlar de polítiques socials i ocupació, entre altres.

 

EL MINUT D’OR DE MARC CANDELA – ERC 

 

“Volem continuar fent de Martorelles un poble cohesionat, actiu i agradable, preparat pel futur”

El representant d’ERC Martorelles demana el vot de la ciutadania al debat de Martorelles de Vallès Visió. Marc Candela destaca que se sent orgullós de Martorelles i que tant ell com tot el seu equip, estan il·lusionats per tots els projectes que fan de Martorelles “un poble cohesionat

En l’últim tram del Minut d’Or, el candidat demana la confiança del municipi per fer “un poble on sentir-se orgullós i feliç

 

EL MINUT D’OR DE Mº CARMEN VILLARRAZO – PSC 

 

“El centre del nostre projecte són les persones, sense tenir en compte el barri on viuen. Un programa de compromís i de compliment”

La representant del PSC – Més acció per Martorelles, Mº Carmen Villarrazo demana el vot als ciutadans comprometent-se en canviar la forma de gestionar l’Ajuntament i els recursos per als veïns i veïnes del municipi.

Villarrazo culmina el seu Minut d’Or dient: “Volem que et sumis al canvi responsable que Martorelles mereix

 

EL MINUT D’OR DE MÓNICA UTRILLA – EN COMÚ 

 

“Volem un poble on tothom pugui escriure la seva història. Volem que Martorelles sigui el poble on tothom pugui fer el seu projecte de vida”

La representant d‘En Comú Martorelles demana el vot de la ciutadania a través fent un poble que “protegeix a la gent“. Monica Utrilla vol aconseguir un poble verd i animalista amb plans urbanístics que respectin l’entorn del municipi. A més, reclama que vol lluitar per un poble que “guanyi vida” amb entitats protagonistes i amb espais agradables on fer “vida en comú“.