El ple de Mollet demana que l’esport sigui considerat un bé essencial

Davant la crida del sector esportiu per l’aturada de les activitats a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Mollet ha aprovat per unanimitat la moció per donar suport al teixit esportiu de la ciutat. El text demana que l’esport sigui considerat bé essencial per la salut física i el benestar emocional per la ciutadania. També es demana a la Generalitat que el pla de xoc proposat garanteixi la continuïtat de la pràctica esportiva en futures restriccions.

També en aquest ple s’ha aprovat la moció per reconèixer social i laboralment a les persones treballadores del Servei d’Atenció Domiciliari de Mollet per la seva tasca en aquesta pandèmia. Consideren que la gratificació extraordinària que rebrà el sector de les residències de la gent també es faci extensiva al SAD.

En aquest sentit a través de la moció presentada per Ciutadans també s’ha donat suport al gremi dels bars, restauració i centres d’estètica de Mollet, per la difícil situació que estan patint a causa de la crisi sanitària amb les restriccions. També s’ha donat veu a altres sectors que es troben en la mateixa situació com la cultura o l’oci i s’ha proposat la creació d’eines per ajudar aquest sector.

En aquest ple també s’ha aprovat una proposta per reclamar l’aturada dels desnonaments durant la pandèmia per ajudar a les famílies més vulnerables.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail