CRAWLLEsportsMartorellesNotícies

Els alevins del CE Júpiter i la Fundació Marcet guanyen el torneig de futbol ‘Martorelles Cup’

 

El Club de Futbol Martorelles ha estrenat aquest Dilluns de Pasqua la Martorelles Cup. Es tracta d’una competició, on els alevins de l’entitat han tingut l’oportunitat de jugar contra equips referents del futbol català i d’altres països com el Japó. Una trobada que ha estat tot un èxit.

Es tracta d’un nou torneig impulsat pel Club Futbol Martorelles en el qual hi han pres part conjunts estrangers i també referents a Catalunya com el Badalona o el Júpiter. L’objectiu d’aquesta competició és que els alevins del club gaudeixin de l’experiència de jugar partits contra equips d’altres continents.

La Martorelles Cup s’ha dividit en dos grups amb les seves respectives fases de grups i eliminatòries fins a la final. Els equips vencedors d’aquesta primera edició han estat el Júpiter i la Fundació Marcet. Així i tot, tots aquests joves futbolistes han gaudit de valent d’aquesta oportunitat.

Feia dies que la majoria d’aquests futbolistes tenia la vista posada en aquesta cita, la qual ha estat tot un èxit. Per aquest motiu, la intenció del club és que aquesta Martorelles Cup es consolidi a l’entitat i ajudi a créixer a aquest petit gran club.