Es busquen voluntaris pel programa ‘Parelles per la llengua’ de Montornès

Aquest any tots els cursos de nivell de català es fan de forma telemàtica. Això ha fet incrementar el nombre d’alumnes en totes les oficines de català. Aquest sistema ha permès incloure persones procedents d’altres localitats.

També ha incrementat l’interès en el programa Parelles per la llengua. Actualment hi ha més aprenents que voluntaris. Per això, es fa una crida a les persones que estiguin interessades a fer de voluntari per fomentar les converses en català. L’any passat, a Montornès, es van formar dotze parelles lingüístiques. Ara n’hi ha tres que ho fan de forma presencial i quatre parelles que conversen a través de les plataformes digitals. Aquestes eines digitals han permès que les parelles per la llengua puguin fer-se amb alumnes d’altres països.

També l’activitat que combina paraules i imatges, l’Endevina-la, ha canviat el format a causa de les restriccions per la pandèmia. En aquest espai del complex esportiu Les Vernedes hi ha col·locades deu propostes perquè els usuaris puguin participar a través d’un codi QR. Els participants tenen de termini fins al dia 22 de maig per completar el joc.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail