Les escoles d’idiomes privades se senten discriminades respecte a les del sector públic

Aquesta aula d’escola d’idiomes a Mollet porta buida des de mitjans d’octubre. De fet, des de l’inici de la pandèmia ara fa gairebé un any, només han pogut acollir alumnes durant un mes i mig, fent que les classes online s’hagin convertit en el seu dia a dia. El sector no entén el greuge comparatiu que pateixen respecte a altres centres del sector públic.

El sector també reivindica la necessitat que se’ls consideri servei essencial per recuperar així les classes presencials a les aules.

Aquesta altra escola d’idiomes molletana es manté també oberta gràcies a les classes telemàtiques. La pandèmia, no obstant això, ha fet que hagin perdut un 30% de l’alumnat en un any. A més a més, les ajudes no són suficients per cobrir totes les despeses, tenint en compte que han mantingut el gruix de la plantilla de professorat.

El Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya calcula que un 30% dels centres han hagut d’abaixar la persiana arran de la pandèmia. Un percentatge que amenaça en seguir fent estralls en escoles d’àmbit privat si les mesures no es flexibilitzen durant les pròximes setmanes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail