L’Estació Jove de Montmeló apropa el teatre al jovent del poble

Durant el mes de juliol, l’Estació Jove de Montmeló vol fomentar la cultura entre els joves del poble. Per aquest motiu, l’equipament ha programat diferents activitats relacionades amb les arts escèniques. Una d’aquestes activitats ha tingut la companyia montmelonina El Replà Produccions com a protagonistes.

El teatre és un dels sectors que cada vegada costa més atraure a un públic jove. Des de l’Estació Jove de Montmeló intenten fomentar-lo acollint activitats com aquesta, l’obra Histriònic del director Joan Sors.

Durant el mes de juliol l’Estació Jove organitza el programa Estiu Jove, adreçat a tots els joves de Montmeló, on juntament amb aquesta obra de teatre, es troben moltes altres activitats amb l’objectiu de fomentar la cultura.

Tallers de henna, de polseres o jocs d’aigua, són algunes de les altres activitats que es podran trobar durant aquest mes de juliol a l’Estació Jove. I dijous vinent, a partir de 2 quarts de 8 del vespre es farà una classe oberta de diferents coreografies de balls urbanes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail