L’Estació Jove de Montmeló comença un cicle d’activitats al carrer

En un mapa de Montmeló aquestes joves han marcat els punts on acostumen a trobar-se. A continuació exploraran aquests espais per descobrir quins són els que els agraden i quins no i per què. L’Estació Jove de Montmeló ha organitzat una activitat perquè els joves coneguin l’espai urbà del municipi. L’objectiu és valorar-ne la qualitat en funció de com ens fan sentir i debatre de quina manera es podrien millorar.

A causa de les restriccions per la pandèmia, els joves no poden fer ús de les instal·lacions de l’Estació Jove. Per això, s’ha organitzat un cicle d’activitats presencials al carrer i que es faran al llarg del mes de febrer. Un dels objectius del cicle és tornar a engrescar als usuaris a participar en les activitats de l’equipament.

Altres activitats que es faran són un taller de ball K-pop, un de dibuix a l’aire lliure, una gimcana o un taller relacionat amb el món de l’skate i els patins, aprofitant que ja han començat les obres d’un nou skate parc al municipi, a la zona de l’escorxador.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail