Montmeló acollirà un espectacle itinerant per gaudir del circ des del balcó de casa

La situació de la pandèmia per la Covid-19 obliga a molts municipis a replantejar-se la celebració dela Festa Major. Es el cas de Montmeló, que és un de les primeres del nostre territori. L’Ajuntament no ha volgut renunciar a fer una celebració tot i que no serà com la tradicional Festa Major, sino que s’ha reinventat amb propostes originals i participatives. Una d’elles de mà de dues empreses de gestió cultural que també s’ha reinventat per apropar l’esdeveniments a tots els públics sense qu es moguin de casa seva.

En KiKu Vallina i en Joan Carles Martín han sumat esforços per oferir una proposta cultural adaptada a la nova situació. Des de fa més de quinze anys treballen conjuntament amb les seves empreses per organitzar esdeveniments culturals i festius en el territori. En aquesta ocasió la seva iniciativa ha permès reinventar els espectacles itinerants perquè ara arribin a tota la ciutadania sense moure’s de casa. Es tracta de la proposta Resistència Tour on un camió es converteix en un escenari mòbil per arribar a tots el racons dels municipis. I Montmeló és un dels primers pobles del territori on aquest espectacle rodarà portant música i ball.

Aquest espectacle, Resistència Tour, recorrerà els diferents carrers i places de Montmeló, aquest diumenge, amb l’animador Pep Callau. L’objectiu és fer arribar la festa a tots els habitatges del municipi. I fer-ho amb una proposta adaptada a les restriccions provocades per la Covid-19 com el distanciament social entre artistes i públic.

L’espectacle ‘Resistència Tour’ es podrà veure des de finestres, terrasses i balcons perquè la proposta ens vindrà a visitar a casa. A més també es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Montmeló i per Vallès Visió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail