Montmeló repara petits desperfectes de les escoles i pintarà tot l’interior de l’escola Sant Jordi

Durant aquest mes d’agost la brigada d’obres de Montmeló està centrada a fer petites reparacions a les dues escoles del municipi. Durant el curs es va fent una llista dels desperfectes que s’han d’arranjar, i quan no hi ha activitat lectiva els operaris van fent les actuacions. Aquest matí, per exemple, a l’escola Pau Casals han fet tasques de reparació de rajoles que estaven en mal estat, en aquest cas, al menjador del centre educatiu. En aquesta escola, a més, també s’està treballant en el projecte de consolidació d’un mur a la zona nord a més de la instal·lació de jocs infantils. De moment, s’està fent la redacció del projecte. El pressupost d’aquesta actuació que esperen que es pugui realitzar abans de comenci el curs, és de prop de 15.000 euros.

A l’escola Sant Jordi, a banda dels arranjaments de petits desperfectes, aquest any l’actuació més gran és la pintura de l’interior de tot el centre educatiu. Els treballs han de començar aquesta setmana, i tenen un cost de 52.000 euros.

El cost total de les actuacions a les dues escoles de Montmeló puja fins als 80.000 euros. Les feines, que es fan tant als patis com a l’interior dels centres, finalitzaran a finals d’agost.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail