InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès acull un partit de nivell internacional entre el Granollers i el Sävehof

El KH7 Granollers s’ha imposat al IK Sävehof suec en l’amistòs disputat a Montornès. Les grades del Sorralet estaven força plenes per veure el duel entre les vallesanes i les campiones de la lliga sueca. El partit ha començat amb el Granollers molt concentrat. Des dels primers minuts, les jugadores de Robert Cuesta s’han mantingut per davant a l’electrònic sobretot gràciex als gols de l’extrem Ona Vegué i les aturades de la portera Nicole Wiggins. Al descans s’arribava amb el 15 a 10, favorable a les granollerines. A la represa, però, l’equip suec va fer valer el seu físic i amb difernts jugades de contraatac van aconseguir retallar distàncies fins al 19 a 18 .

Finalment, però, les jugadores del KH7 van aconseguir capgirar aquesta dinàmica amb una defensa més sòlida i evitant jugades arriscades. Finalment, el partit ha acabat amb victòria vallesana per 27 a 22. Tot i la derrota, les jugadores suques s’enduen una molt bona experiència.

Al final del partit, l’amfitrió del partit: el Club Handbol Montornès, va sortejar una samarreta signada per les jugadores del KH7 Granollers entre els assistents.

Per l’entrenador del KH7 balonmano Granollers, Rubert Cuesta, el partit que el seu equip ha jugat a Montornès ha estat molt especial. Es tracta de la primera vegada que ha jugat al seu poble. Ell és montornesenc i el fet de poder compartir el seu esport preferit amb la resta del municipi l’ha fet gaudir d’aquest duel d’una manera diferent.

El partit també ha estat molt important pel Club Handbol Montornès. De fet, a la mitja part, els jugadors de la base han sortit a pista per jugar una estona.

L’Handbol Montornès espera poder superar la vuitantena de jugadors per aquesta temporada. Esperen formar 7 equips.