Recta final de les obres per adequar el Casal d’Avis de Montmeló en un Centre de Dia

Les obres d’adequació del Casal d’Avis de Montmeló per acollir el servei de Centre de Dia es troben a la recta final. Ara els treballs consisteixen en pintar les parets. Les obres es van iniciar el mes d’agost amb la neteja de tot el centre i l’arranjament de l’espai per fer noves dependències.

Aquest equipament es troba al costat de la residència Can Dotras i permet tornar a oferir el servei de Centre de Dia per la trentena d’usuaris i usuàries. Un servei que el Casal d’Avis acollirà de forma provisional a causa de la Covid-19. D’altra banda, l’equipament també tornarà a acollir el servei ‘Dinars en Companyia’ per la gent gran que l’Ajuntament impulsa des de fa cinc anys. Els espais estaran totalment separats perquè les entrades i sortides es faran per diferents accessos.

El cost de les obres és d’uns trenta mil euros i van a càrrec de l’Ajuntament de Montmeló. Es preveu que els dos serveis; el Centre de Dia i els Dinars en Companyia es puguin posar en marxar a principis del mes que ve.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail