Una jove molletana, millor nota de selectivitat de tot el Vallès Oriental

La proporció d’aprovats a la selectivitat d’aquest any ha estat molt alta al Baix Vallès. Si ho mirem per municipis, a Montmeló no ha suspès cap alumne dels 24 que s’hi han presentat. La nota més alta assolida és un 7,9. A Montornès la millor nota és un 8,6. L’ha aconseguit un dels 30 alumnes que s’hi han presentat, tots ells han aprovat. Pel que fa a Parets, també hi ha 100% d’aprovats, els 23 alumnes que han fet aquesta prova l’han passat. La millor nota ha estat un 9.1. A Mollet només han suspès 2 alumnes dels més de 240 que s’hi han presentat. A més, una alumna ha aconseguit la nota més alta de tota la comarca: un 9’6. Es tracta de la Núria Espinosa, una de les alumnes de l’Escola Sant Gervasi. Aquesta nota li permetrà accedir als estudis de Medicina a la Universitat de Bellvitge.

Porta tot segon de batxillerat preparant-se per les Proves d’Accés a la Universitat i el darrer mes ha fet un intensiu per poder arribar a la selectivitat amb la millor preparació. Assegura que la clau de l’èxit es la constància.

Un esforç que ara queda recompensat perquè podrà escollir la carrera que volia. Estudiarà Medicina a la Universitat de Bellvitge.

Ara, amb tot l’estiu per endavant, a la jove estudiant encara li queden ganes per aprendre idiomes i també per desenvolupar la seva vocació: ajudar els altres. Per això tornarà a fer de voluntària a la Residencia i Centre de Dia La Vinyota.

Subscriu-te al nostre butlletí!
[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail