Can Gomà acull la gala de lliurament dels XII Premis Vallès Visió

El Teatre de Can Gomà ha acollit la dotzena edició del lliurament de Premis de Vallès Visió. L’acte s’ha fet en el teatre de Can Gomà, recuperant la normalitat d’edicions abans de la pandèmia. Una gala que a més ha comptat amb ball, música i moltes sorpreses.

El Premi Vallès Visió de Mollet ha estat, a títol pòstum, per a Montse Tarrés, qui va ser la directora de l’Institut Municipal dels Serveis als Discapacitats de la ciutat. Tarrés moria a l’octubre de l’any passat  i deixava una empremta molt profunda tant en l’aspecte personal com en el professional.

El Premi de Montornès ha estat per al Consell dels Infants del municipi, per la tasca que fan en la defensa dels drets dels  més petits i per donar-los veu per impulsar propostes.

Montmeló ha destacat els 45 anys de l’Agrupa, una entitat amb 5 seccions diferents que enforteix la cultura al municipi.

El Premi de Martorelles s’ha donat a l’Associació Centenari Rabasa Derbi. Enguany es compleixen 100 anys del naixement d’aquesta mítica fàbrica del motociclisme i l’entitat ha organitzat diverses activitats per posar en valor allò que va significar.

Durant tota la gala es va comptar amb la participació de l’escola Municipal de Música i Dansa de Mollet. També ha actuat Estoc de Veus. I al teatre de Can Gomà de Mollet s’ha pogut veure en acció  els integrants de l’escola SQS de Mollet, que han portat a l’escenari l’actuació amb la qual van aconseguir el primer lloc en el certamen estatal del Hip Hop Dance, celebrat a Múrcia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail