Una quinzena de comerços de Montornès participen en la campanya “un somriure per a tothom”

A Montornès ja està en marxa la campanya perquè cap nen es quedi sense regal aquest Nadal. Hi col·laboren l’associació Volumont, la Unió de Botiguers i el departament de serveis socials de l’Ajuntament. La iniciativa presenta un format diferent adaptat a la situació sanitària.
Aquesta guardiola serveix per recaptar fons per a la campanya “un somriure per a tothom”. La podreu trobar a una quinzena de comerços de Montornès i a la biblioteca municipal. L’objectiu de Volumont, l’associació de voluntariat social del municipi que promou aquesta iniciativa, és assegurar que cap infant es queda sense joguina aquest Nadal. L’essència es manté, però amb un format adaptat a la situació actual.

Tot i que el nombre de famílies que reben regals de la mà de Volumont es manté estable respecte les edicions anteriors, es fa més necessari que mai la col·laboració dels veïns per fer possible la iniciativa.

La recol·lecta acabarà el 19 de desembre i, el 21, un grup de voluntaris s’encarregarà de fer arribar els regals a cada casa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail