Creu Roja i Càritas ja tenen els pots de la melmelada de les taronges de Santa Rosa

Fa uns dies, us explicàvem el projecte inclusiu que havia encetat Mollet per convertir les taronges amargues en melmelada. Després d’haver collit aquests fruits amb l’ajuda de diversos col·lectius i d’haver-los portat a l’obrador de Gallecs per fer-ne melmelada, ara s’han lliurat a Càritas i Creu Roja perquè els facin arribar a les persones més vulnerables.

Aquests 135 pots de melmelada s’han entregat avui a Creu Roja. Es tracta d’uns pots de confitura elaborats amb la fruita dels tarongers del carrer de Santa Rosa i aniran destinats a les persones que més ho necessiten del territori. En total 25 famílies rebran aquesta confitura elaborada de forma transversal amb l’ajuda de diferents entitats de la ciutat.

Una altra entitat que també s’ha beneficiat d’aquesta iniciativa és Càritas. L’associació parroquial ha rebut 135 pots que distribuirà entre la trentena de famílies a les quals dona aliments periòdicament.

Des de l’Ajuntament asseguren que aquest segon any ha servit perquè la iniciativa es consolidi i s’organitzi cada any. A més, des del consistori volen que aquest tipus d’actuacions siguin cada cop més presents a la ciutat.

Cal destacar que els tarongers de Santa Rosa no estan tractats amb pesticides. A més, s’han fet els controls de sanitat pertinents d’aquestes melmelades i les anàlisis han estat positives.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail